19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Kapr s křenovou majonézou

Název Množství a jednotka
kapr 600 g
hladká mouka
máslo 100 g
majonéza 4 lžíce
křen
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 35 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Kapra omyjeme, osušíme, naporcujeme, prosolíme a necháme odležet.
Po té kapra obalíme v mouce smíchané se sladkou mletou paprikou. Na pánvi si rozehřejeme máslo a porce kapra osmažíme do červena po obou stranách.
Na talíři doplníme porce majonézou, do které jsme vmíchali nastrouhaný křen.


 


RECEPTY

Obrácené řízky

Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Tatrankové kuličky

Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodový koktejl z mléčného baru

Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept

RECEPTY

Maminčin jablkový závin 2

Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept

RECEPTY

Paccheri plněné mletým masem a hlívou

Postup: Česnek nasekáme najemno a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme na menší části... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion na Vyhlídce

Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...